Доклад на Майкрософт (Microsoft) показва, че 73 на сто от служители

...
Доклад на Майкрософт (Microsoft) показва, че 73 на сто от служители
Коментари Харесай

Служителите на фирмите не са готови да се върнат в офиса

Доклад на " Майкрософт "  (Microsoft) демонстрира, че 73 на 100 от чиновници на разнообразни компании споделят, че се нуждаят от по-добра причина да се върнат в офиса, с изключение на тази, че компанията го чака. Хибридният модел на работа е довел до по-голямо разминаване сред чиновниците и ръководителите, показват от " Майкрософт-България ".

Софтуерната компания е провела изследването измежду 20 000 души в 11 страни. В отчета са оценени и трилиони анонимни и систематизирани сигнали за продуктивност в Microsoft 365, както и трендовете в работата в " Линкдин " (LinkedIn) и резултатите от " Глинт пийпъл сайънс " (Glint People Science).

" Именно преуспяващите чиновниците са това, което ще даде на организациите конкурентно преимущество в динамичната икономическа среда, в която се намираме през днешния ден ", споделя Калин Димчев, изпълнителен шеф на " Майкрософт-България ", и прибавя:

" Обявяваме нови нововъведения в платформата ни за възстановяване на прекарването на потребителите – Microsoft Viva, с цел да помогнем на водачите да сложат завършек на „ параноята на продуктивността ", да възстановят обществения капитал, да наемат нови фрагменти и да подтикват своите чиновници. "

 istock istock
Данните постановат три неща, които мениджърите би трябвало да подхващат: да прекратят " параноята по отношение на продуктивността " ; да одобряват, че хората би трябвало да се поддържат един друг; да дават на своите чиновници благоприятни условия за образования и развиване, показват от " Майкрософт ".

Сега хората работят повече от всеки път - тази пролет " Майкрософт " откри, че броят на срещите в границите на една седмица, се е нараснал със 153 на 100 за междинния консуматор на " Майкрософт тиймс " (Microsoft Teams) в международен мащаб, от началото на пандемията.

Увеличава се търсенето на съвременни офиси в България

85 на 100 от  мениджърите настояват, че прекосяването към хибридния модел на работа е същинско предизвикателство и не могат да бъдат сигурни, че хората им са в действителност продуктивни. Именно това е довело до " параноя на продуктивността ", при която те са неспокойни за това дали хората им в реалност са продуктивни и дали работят върху съответната задача, написа в отчета.

Данните демонстрират, че в случай че чиновниците нямат опция за образования, напущат. 55 на 100 от чиновниците споделят, че най-хубавият метод да развият своите умения, е като сменят работното място. 76 на 100 от чиновниците настояват, че биха останали в компанията, в която за по-дълго, в случай че получават повече поддръжка по отношение на разнообразни образования и развиване, показват от " Майкрософт ".
Източник: pariteni.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР